Help je ons mee om weer een fantastisch evenement te organiseren?

Vrijwilligers

Stichting Echt Feesten! draait vrijwel volledig op vrijwilligers. Vele vrijwilligers zijn actief in het bestuur, de voorbereidingen en zeker ook tijdens de evenementen. Voor de op- en afbouw, maar zeker ook tijdens de evenementen zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers. Word ook onderdeel van de Echt Feesten! Crew en meld je nu aan voor vrijwilligerswerk bij Stichting Echt Feesten!.
parallax background

Stichting Echt Feesten!

Stichting Echt Feesten! is een non-profit organisatie die met vele vrijwilligers zich inzet voor de bevordering en instandhouding van de cultuur in de Gemeente Echt-Susteren. De stichting organiseert regelmatig “eigen” feesten en ondersteund, daar waar mogelijk, (non-profit) organisaties binnen de Gemeente Echt-Susteren bij de organisatie van evenementen met o.a. raad, daad en een groot network van partners en experts.

parallax background
 

Vrijwilligerswerk bij Echt Feesten!...

Wat krijg je er allemaal voor terug?

Dergelijke feesten en evenement kunnen alleen naar worden georganiseerd met behulp van vele vrijwilligers, bedrijven en sponsoren. Help je ons mee?

  • Unieke herinneringen aan een fantastisch feestweekend
  • Uitstekend verzorgde catering gedurende en na de werkzaamheden
  • Veel lol en plezier met een hechte groep vrijwilligers
  • Een passende vergoeding die je zelf kunt kiezen

ORGANISATIE

Stichting Echt Feesten! is altijd op zoek naar enthousiaste mensen die mee willen helpen bij alle voorbereidingen!

Er zijn gedurende het hele jaar vrijwilligers bezig in diverse commisies met alle voorbereidingen voor de evenementen die worden georganiseerd.

Interesse om onderdeel uit te maken van de Commissies? Neem dan contact met ons op via info@echt-feesten.nl.

parallax background

AANMELDEN!

Wil je ook onderdeel uitmaken van de té gekke Echt Feesten! Crew, aarzel dan niet en meld je snel aan via het online formulier.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA!