ALLE BELANGRIJKE INFORMATIE OP EEN RIJ...

INFORMATIE

ALGEMEEN

Wanneer vindt EZF 2023 plaats?
-Vrijdag 14 juli 2023
- Zaterdag 15 juli 2023
- Zondag 16 juli 2023
Waar vindt EZF 2023 plaats?
Echt Zomer Feesten vindt plaats op het evenemententerrein in Leasurepark In De Bandert (Echt).
Openingstijden
Op vrijdagavond is het evenemententerrein geopend vanaf 19:00 uur en zal het evenement duren tot 01:00 uur. Op zaterdag en zondag is het festivalterrein geopend vanaf 12:00 uur uur. Zaterdagavond eindigt het evenement om 23:00 uur en zondag om 21:00 uur.
Minimum leeftijd
Op vrijdagavond geldt er een minimumleeftijd van 18 jaar. Hierop worden géén uitzonderingen gemaakt. Bij de overige evenementen geldt geen minimumleeftijd.

TICKETS

Ticketshop
Tickets voor Echt Zomer Feesten zijn exclusief verkrijgbaar via onze eigen website en de website van Eventix (ticketpartner).
VIP Arrangementen
Er zijn tijdens Echt Zomer Feesten VIP arrangementen beschikbaar voor sponsors/partners. Neem contact met ons op voor meer informatie.

FACILITEITEN

Consumptiemunten
Tijdens de evenementen wordt er betaald met consumptiemunten. Deze haal je bij de speciaal ingericht kassa’s en zijn alleen geldig tijdens Echt Zomer Feesten!
Garderobe / Kluisjes
Er is een beperkt aantal kluisjes beschikbaar tijdens de evenementen. De kluisjes kunnen op het evenemententerrein worden gehuurd.
Eten & Drinken
Het is niet toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen naar de evenementen. We hebben een groot assortiment van eten en drinken! Heb je allergieën of andere vragen over ons assortiment? Mail ons dan op: info@echt-feesten.nl.
EHBO
Geen zorgen! Op het feestterrein is er een EHBO post te vinden. Deze post is duidelijk aangegeven op het terrein zelf en op de plattegrond.
Sanitair
Er zijn voldoende gratis toiletten en handenwasgelegenheden aanwezig op het terrein. Ook is er een gehandicapten-toilet aanwezig. Wildplassen is dan ook niet toegestaan.

OVERIG

Huisregels
Zie: https://www.echt-feesten.nl/informatie/huisregels/
Mindervaliden
Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor mindervaliden. Wil je hier gebruik van maken? Koop dan eerst een ticket en neem daarna contact op met info@echt-feesten.nl.
Betaalmogelijkheden
Consumptiemunten kunnen betaald worden door middel van pin en contant geld. Er worden geen geldbiljetten van 200 euro en 500 euro geaccepteerd.
ALCOHOL 18+
Er wordt geen alcohol geschonken aan personen jonger dan 18 jaar, in geval van twijfel wordt er gevraagd naar legitimatie. Geen ID? Geen alcohol mee!
ZERO TOLERANCE
In verband met strenge regelgeving omtrent drugs- en drugsgebruik, hanteert de organisatie een ZERO TOLERANCE beleid. Dit betekent dat zowel soft- als harddrugs niet geaccepteerd zullen worden. De security zal hier streng op controleren bij binnenkomst en tijdens het feestweekend door middel van visitatie.

EEN GOEDE VOORBEREIDING...